Когато искаме го можем...
top of page
  • Снимка на автораDimcho Gigov

Когато искаме го можем...

Здравейте приятели на Фондация Подай им ръка.

Стана ясно че обявената от Даниил Поманов вчера акция за набиране на средства за подкрепа на Камелия, това е жената която Даниил закара до болницата в Враца, успя да набере необходимите средства за заплащане на липсващите осигуровки за да може да продължи лечението и.

Жената е постъпила с кръвоизлив, първоначална диагноза "Исхемичен Инсулт" анемия и е възможно да има нужда и от кръводаряване.

Усилията на Даниил да приемат жената при това състояние се увенчаха с успех и шансовете да се възстанови са далеч по големи.

Благодарим на всички включили се за кратко време в кампанията, като успяхме да съберем необходимата сума за да се заплатят въпросните осигуровки и да дадем по голям шанс на Камелия.

Едно упорство от страна на Даниил помогна на жената да остане и да бъде приета от болницата без осигуровки, но по важното е че хора подкрепящи нашите кампании отново се включиха и набързо успяхме да наберем необходимата сума.

Огромни благодарности на Сергей Маринов който дари по голяма част от набраната сума.

За себе си разбрах, че стига да желаем, всички ние можем заедно да помагаме дори и в кратки срокове и най-вече когато живота на една жена е на карта.

Покрепяйте ни за да можем да променяме трудният и сложен живот на хората в нужда.

Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилувани.


182 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page