top of page

ПРОГРАМИ

Give Them Hand Foundation

СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО

Социален патронаж в партньорството с Общинските и Държавни институции. Безвъзмездни хранителни доставки по време на кампании, социална кухня и възможност за допълнителни услуги от типа помощ в домакинството срещу минимално заплащане, а за тези които не могат да си го позволят и безплатно, покрито с средства на Дарители! Преминаване от помощи към работа по програми на Фондацията

Women Holding Hands

ОБРАЗОВАНИЕ ЗА МЛАДИТЕ

Насърчаване на младежите в районите на покритие на Фондацията за преквалификация, завършване на курсове, спонсориране на учащи както и на студенти. Насърчаване на младежкото Доброволчество в подпомагане на текущи кампании на Фондацията. Изграждане и личностно развитие на младите чрез мотивация да продължат да се развиват по родните места. Фондацията подкрепя деца които бяха обект на помощ като по-малки, сега вече са студенти и ние подсигуряваме ежемесечна стипендия, както и помагаме с заплащане на семестриалните такси в университета. За по малките се подсигуряват таблети и заплащане на сметката за интернет, за да може да имат и те шанс за развитие.

Lecture

ОСИНОВИ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР
             Ежемесечна кампания

Всеки който желае може да поеме издръжката на човек от хората ни в нужда. Това са възрастни самотно живеещи, инвалиди или трудно подвижни хора поради здравословни проблеми. Обикновенно около 100тина лева не достигат за да може един възрастен човек да се върне към минимално изискуемото  и да получава ежемесечно хранитени продукти или лекарства на всекиму според нуждите. Много често това са и хора които не могат сами да се обслужват, така че в такъв случай подсигуряваме социална кухня доставяна до дома на всеки нуждаещ се. Отговорността тук е на първо място и трябва ясно да си дадем сметка, че тези хора имат нужда от почти постоянна подкрепа. Това са около 50 евро и почти всеки българин живееещ в чужбина би могъл да отдели за да стопли сърцето на човек в нужда.

121893026_10218735073431264_898177613279
bottom of page