ПРОГРАМИ

Give Them Hand Foundation

СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО

Социален патронаж в партньорството с Общинските и Държавни институции. Безвъзмездни хранителни доставки по време на кампании, социална кухня и възможност за допълнителни услуги от типа помощ в домакинството срещу минимално заплащане, а за тези които не могат да си го позволят и безплатно, покрито с средства на Дарители! Преминаване от помощи към работа по програми на Фондацията

Women Holding Hands

ОБРАЗОВАНИЕ ЗА МЛАДИТЕ

Насърчаване на младежите в районите на покритие на Фондацията за преквалификация, завършване на курсове, спонсориране на учащи както и на студенти. Насърчаване на младежкото Доброволчество в подпомагане на текущи кампании на Фондацията. Изграждане и личностно развитие на младите чрез мотивация да продължат да се развиват по родните места.

Lecture

ОСИНОВИ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР

Всеки който желае може да поеме издръжката на човек от хората ни в нужда. Това са възрастни самотно живеещи, инвалиди или трудно подвижни поради здравословни проблеми. Обикновенно около 100на лева не достигат за да може един възрастен човек да се върне към нормалното и да получава ежемесечно хранитени продукти или лекарства на всекиму според нуждите. Това са около 50 евро и почти всеки Българин живееещ в чужбина би могъл да отдели за да стопли сърцето на човек в нужда.

121893026_10218735073431264_898177613279