top of page

КАМПАНИЯ
Да помогнем на Вени да се изучи в София

Ежемесечна Кампания

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!

Всяко Дарение е важно! За Дарители от чужбина, както и за всички които искат да ползват PayPal или да дарят с дебитна или кредитна карта ползвайте формата за дарение по-горе. Дарителите от България могат да ни подкрепят изпращайки пари с банков превод по следната сметка в

BGN: BG48BGUS91601008565100

BIC: BGUSBGSF

БАКБ

Основание за превода - Безвъзмездно Дарение.

За приемане на Даренията ние разчитаме на доказани платформи като PayPal или Stripe в световен мащаб, така че ние не обработваме и нямаме достъп до вашите картови детайли, ако имате желание да ни оторизирате за седмично или месечно дарение трябва да изберете необходимата опция от формата. Също така можете да изберете таксата на PayPal да бъде за ваша сметка(има опция в менюто).

В тези тежки дни всички ние трябва да си дадем сметка, как се чувстват нашите Баби и Дядовци, хората изградили страната ни, това което сме ние донякъде е благодарение и на тях. Те ни учиха, градиха, лекуваха, бяха до нас и сега имат нужда от нас за да не се чувстват забравени и ненужни. Всичко това е валидно и за хората със специални нужди,  както и деца живеещи в лоши битови условия или имащи нужда от специално внимание и грижи. Give Them Hand Foundation.

bottom of page