top of page
Снимка на автораDimcho Gigov

Блогът на Фондация Подай им ръка

Добре дошли от екипа на Фондация Подай им ръка


Foundation GiveThemHand


Сега тук ще намирате повече за дейността на Фондация Подай им ръка.

Желанието на екипа ни е да намерим начин, как да достигнем до все повече хора в нужда, за да бъдат обект на подкрепа от Фондацията.

Дейността на Фондацията ни е ограничена за момента в района на гр.Козлодуй и селата наоколо.

Целта ни е да развием и привлечем повече хора от този район на първо време, които имат желание да бъдат част от нас и да станат доброволци.

Можем да бъдем полезни на нашите баби и дядовци, хора в неравностойно положение със или без увреждания, както и деца и семействата им.



От какви доброволци се нуждаем?

Всеки който има желание да помага на хората в нужда е добре дошъл, но имаме нужда от най вече от юристи работещи про-боно, лекари и медицински сестри които могат да се откъснат от ежедневието си за да обърнат внимание на хората които се нуждаят от нашата подкрепа. Имаме нужда от СЕО специалисти, бивши и настоящи социални работници или учители живеещи в района на гр.Козлодуй.

Като цяло...

За онези от вас които могат да ни подкрепят с дарение Дарете сега или се абонирайте добавяйки вашият имейл или ни последвайте в Фейсбук или Ютуб.

За всички други които искат да се влючат и да станат част от Фондацията като доброволци пишете ни на help@givethemhand.com


Димчо Гигов

Председател на УС на

Фондация Подай им Ръка




34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page