Подари Великден 2024
top of page

Подари Великден 2024

Здравейте приятели на Фондация Подай им ръка.

Все по трудно събираме дарения за хората в нужда, все по-често самите те остават излъгани и позабравени.

Средствата които се набират могат да стигнат само за по една торба с хранителни продукти, най-често от първа необходимост.

Знаем че това не е достатъчно, но е стъпка в правилна посока, защото много от тези хорица са дори силно обездвижени и болни, така че ако ги игнорираме това ще влоши и без това ужасното еднообразие в живота им и от лошо ще става по лошо за тях. На лежащо болните за същите пари на месечна основа можем да подсигуряваме социална кухня, което облекчава донякъде тежкото им положение.

Апелът ни е насочен предимно, но не само към българите в чужбина, те са богатството на България пръснато из всички краища на света и милеещи за родината си. Кой друг ще се сети и замисли за нашите баби и дядовци, не ще и дума ако ние българите не им подадем ръка никой няма да си мръдне пръста за тях.

Обръщам се и към всички местни по-големи компании имащи възможност да подпомогнат нашата дейност.

Дарения се приемат по банков път:

Банкова сметка в BGN:

BG48BGUS91601008565100

BIC: BGUSBGSF БАКБ

Дарения чрез PayPal - Ползвайте бутона по-долу.

Всеки дарител ще получи сертификат за дарение, онези от вас дарявайки чрез PayPal ще получат сертификат базиран на информацията подадена от дарението, за дарения по банка упоменавайте Подари Великден 2024 като кампания и при желание да получите сертификат пишете на help@givethemhand.com и ние ще ви пратим вашият сертификат по имейл.



Димчо Гигов

Председател на УС

Фондация Подай им ръка

Благодаря ви!







6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page